(Фото) Љубчо Георгиевски влегува во бизнисот на маркети под брендот ,,ЗДРАВЕЦ”, отвори маркет во Струмица а на отворањето се залепија цела сурија од ДПМНЕ

0
3896

ljubco2 ljubco3 ljubco1 ljubco6 ljubco7 ljubco8 ljubco9 ljubco10 ljubco4 ljubco5ljubco12 ljubco13 ljubco11