(ФОТО) Јајца и боја за зградата на Министерството за правда

0
542

Демонстрантите кои се движат кон Собранието со јајца и боја ја „украсија“ фасадата на Министерството за правда. Извикуваат „Ружна ви е фасадата“, „Оставка“ „Нема правда нема мир“.

jj 2 jj 3 jj 4