(ФОТО) Јанко Бурек во кампот пред собрание со жената, затекол културни и интелигентни дечки, позади него стои типот кој ја кршеше бараката на општина Центар!

0
485


jankokamp1jankokamp2

Јанко објавил слики од кампот пред собрание и напишал дека дечките биле многу мирни и интелигентни. Позади него тој највисокиот ја кршеше бараката на општина Центар. Кога поминувал покрај кампот пред влада му довикувале погрдни зборови и го пцуеле. Тоа било доказ дека тие пред влада се некултурни дечки. 😀