(ФОТО) Јане од болница со долгоочекуваниот лек: Мисијата е завршена!

0
1535

Малиот Јане Велковски, кој боледува од спинална мускулна атрофија во изминатот период е во центарот на вниманието во Европа, откако говореше на глобалниот самит на Обедитените нации во Њујорк за Светскиот ден на детето.

После долги години борба, тој конечно успеа да го добие лекот Спинраза, а на својот профил на Истаграм објави фотографија со долгоочекуваниот лек за него.