(ФОТО) ШТО СЕ СЛУЧУВА СО МРТВ?! ОД ПРЕМНОГУ ПУШЕЊЕ ПОЧНАА СЕ ПОСИЛНО И ПОСИЛНО И ДА ГО ПОТЕНЦИРААТ ВО КАЈРОНИТЕ!!!

0
2117

На куртоните во МРТВ не им доаѓа паметот по падот на нивниот стопан Грујче. Упорно го следат вождот и упорно се пикаат во анусот на екс премиерот, оваа инсталација куртонизирана која се наоѓа во МРТВ ќе мора што поскоро да се среди бидејќи ваква каква што е, измрцварена, полтронска и безрбетна служи само за потсмев, да не правиме муабет за тоа како треба да изгледа јавен радиодифузен сервис на граѓаните.

Иако ние мислиме дека е ова намерен “гаф” испорачан од центарот за лобомотија на мозоци од ДПМНЕ-Ваљево сепак ќе прокоментираме дека од 11 години пушење во режимот патлакот на Грујо сеуште им е заглавен некаде низ аналите на куртоните.20525333_1419054404815014_2636211694891972110_n