(ФОТО) Шпиуните на Чавков од сенка ги снимаа демонстрантите на Шарена Револуција

0
1088

Додека демонстрантите на мостот Гоце Делчев ги повикуваа фоторепортерите да фотографираат дека возилото на Брза помош кое два пати се обиде да помине низ демонстрантите е празно и дека се работи за провокација, од другата страна на улицата беа снимани, веројатно од МВР, објави порталот Стандард.

13453019_10154444992726844_590114068_o-563x1000

Човек во цивилна облека ги снимаше демонстрантите со камера во близина на Поштата.

Вчера, полицајци во цивилка сакаа да ги легитимираат активистите на Шарената револуција.