(ФОТО) ШОК ЗА КУРТОН ПРОПАГАНДАТА И ЗА КУРТОНЧЕТО ОД ФОТЕЛЈАТА НА ДРЖАВНИОТ АРХИВ, СЕ ПОЈАФИ ФОТОГРАФИЈА НА ФИЛИП ПЕТРОВСКИ СО СИМБОЛ НА ДВОЈАЗИЧНОСТ

0
2685

Каков шок за куртон пропагандата на режимот и за куртончето од фотелјата на државниот архив на Македонија, на социјалните мрежи се појави фотографија од Филип Петровски со албанско и македонско знаме едно до друго, очигледно е оваа фотографија кога не му го пушеше курот на Грујо, додека сега кога му е дебело набутан во хранопроводот со се јајца лае за приказната околу двојазичноста се со цел да ја задржи фотелјата во државниот архив на Македонија на државна цицка, копиле платено со народни пари.

13418da0-2113-4