(ФОТО) ШОКАНТНА ФОТОГРАФИЈА : ПАЦИЕНТ НА ПОСТЕЛА ВО КОМБЕТО НА БРЗА ПОМОШ ДОДЕКА МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ ПУШАТ ЦИГАРА НА БЕНЗИСКАТА КАЈ ВЕЛЕС!

0
5675

На фотографиите се објавени комбе на брзата помош од Виница кое се наоѓало на бензиската пумпа Окта кај Велес со пациент во него. Она што е шокантно во овие фотографии е екипата на брзата помош која пуши цигари додека пациентот можеби умира во комбето. Ова е уште една дупка во здравството на екс министерот Тодоров за која страдаат пациентите.

19554141_1405995212827129_3595925097726638592_n 19437364_1405995236160460_6032886240150298100_n 19554401_1405995312827119_5541511919658027504_n 19601608_1405995272827123_5447430895485772548_n