(ФОТО) ШИЛЕГОВ: “ПРАШУВАЧИТЕ” СЕ ПРИСУТНИ – ВМРОВЦИ ДЕМНАТ ПРЕД ДОМОТ НА ШИЛЕГОВ

0
2382
Да ги известам од штабот дека “прашувачите” се присутни. И после зошто биле фашисти?
Ете затоа …
Фејсбук статус на Петре Шилегов.
17103610_2241621316062454_520514390464391564_n_1