(ФОТО ШИЗО БАРДОВЦИ) ОВА САМО ГРУЕВЦИ ГО МОЖАТ: Седнати над персиски килими вредни 10 000 евра украдени народни пари, пред видео бим вреден 100 000 евра украдени народни пари, во партиско седиште вредно 20 милиони евра украдени народни пари, го убедуваат народот дека работеле за државата а не за партијата и себе!!!

0
2758

НАВИСТИНА СЕ ЕДИНСТВЕНИ!!! САМО ТИЕ ГО МОЖАТ ОВА!!!panel-diskusija-640x480stock-photo-omg-man-reaction-emotions-misunderstanding-surprisingly-retro-style-315564623