(ФОТО) Шарена револуција во Тетово: Криминалците во затвор – парите во буџет!

0
642

Под мотото „Криминалците во затвор – парите во буџет“ се одржа вечерашниот протест на Шарената револуција во Тетово.

13394008_10154188959722512_6235554687151695994_n 13346688_10154188960657512_8070489979538822083_n 13339614_10154188964672512_8440183697387325198_n