(ФОТО) ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ОТВОРА НОВИ РАБОТНИ МЕСТА И ГО ПОМАГА РАСТОТ НА ЕКОНОМИЈАТА!

0
454

Освен што рушиме режим и воведуваме владеење на правото, шарената револуција отвора и нови работни места и го помага растот на економијата!