(ФОТО) „Шарената револуција“ го стигна и Промотеј

0
540

„Шареената револуција“, како што се наречени и граѓанските протести го стигнаа Прометеј граѓаните кои протестираат на плоштадот, со „мала уметничка интервенција“ со бои и јајца, го направија дел од атмосферата.