(ФОТО) ,,ЧКЕМБАРИ” ВО БИТОЛА ГО ПРОГЛАСИЈА ЈОХАН ТАРЧУЛОВСКИ ЗА ПЕРСОНА НОН ГРАТА : БЕШЕ ПРЕЧЕКАН КАКО ХЕРОЈ ВО БИТОЛА А ТИ ГИ НАПАДНА ИГРАЧИТЕ НА ПЕЛИСТЕР!

0
1372

Screenshot_7