(ФОТО) ЧАВКОВИ ШПИЈУНИ СУ МЕЏУ НАМА

0
1738

На вечерашните протести на прилепчани против аболицијата на Иванов и поради непрочистените списоци веќе втора вечер лице вработено во МВР по цивилка ги снима демонстрантите но и медиумските екипи.

kodosh1 kodosh2