(ФОТО) ХУМАНОСТА НА ГРАНИЧНИОТ ПРЕМИН МАКЕДОНИЈА-ГРЦИЈА ПРОДОЛЖУВА, ЖЕНСКИ ПРИПАДНИК НА МВР ДРЖИ ВО РАЦЕТЕ ДЕТЕНЦЕ БЕГАЛЕЦ

0
468

begalcimvr