ФОТО: Хорхе фатен со плавуши, Маја збесна – Ќе видиш ти дома!

0
887

horhe i plavusi

Објавената фотомонтажа на ФБ групата Странски служби, на која претседателот Ѓорге Иванов и сопругата Маја „разговараат“ за плавушите што стојат зад шефот на државата на приемот на амбасадата на САД е хит на интернет.