(ФОТО) Хорхе со полициска барикада се штити од Шарената револуција

0
1032

Демонстрантите на Шарената револуција кои тргнаа кон претседателската резиденција на Водно, беа запрени од кордон полиција кој не дозволува ниту приближување до вилата на Иванов. Инаку, главниот транспарент на денешниот протест гласи „Шарената револуција не признава фикус аболиција“.