(ФОТО) ХОРОР СТОРИЈА ОД КАВАДАРЦИ: ТУРБО ПЕВАЉКА Е ВМРОВСКА ДИРЕКТОРКА НА ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ ВО КАВАДАРЦИ СЕЕ ТЕРОР МЕЃУ ВРАБОТЕНИТЕ, УЧИЛИШТЕТО ГО КОРИСТИ КАКО ПРИВАТНО ДУЌАНЧЕ!

0
3888

( Оваа плавушата што покажува со среден прст кон снимател во сред Кавадарци е директорка на основно школо?!?!?! )

Писмо од вработен во ООУ Тошо Велков Пепето:

Во училиштата вработените трпат притисоци од секаков вид,посебно во ООУ Тошо Велков-Пепето каде што директорака е една расна бугарска певица склона кон лаги,интриги и сплетки крајно некултурна,се однесува како да и е школото привата своина и со сето ова е запозната и локалната власт и ништо во тој дел не превзема.

Ако сте заимнтересирани може да ви напишам уште. Таа е певачка по проесија а има бугарска диплома за педашки факултет кој сите зборуваат дека е фалсификат.

Сега за сега молам за анонимност затоа што јас сум таму вработена и дека реагирамна неправди ме пријави во полиција …итн

(Директорката си слави роденден во училиштето, значи фешта се прави во просториите на училиштето, кетерингот сигурно е на сметка на школото)

Директорката се вика Ѓурѓица Алексова.