(ФОТО) ХИТ ФОТКА ОД ЕУ ИНФО ЦЕНТАР: Заев му се смее на Грујо во фаца – КАЈ СИ БЕ ГРУЈО, СЛУШАМ НАРОД ТИ СЕ КРЕНАЛ НА ПРОТЕСТИ?! А И НА ИЗБОРИ ЌЕ СИ ИДЕЛ САМ?!

0
767