(ФОТО) ХА ХА ХААААА … ЈАНКО БУРЕК ОД ТОА МЕВОТ ШТО МУ ПОРАСНАЛ КО БОЧВА СО РАСОЛНИЦА СЕГА НЕМОЖЕ ДА СИ ГИ ИСЕЧЕ НОКТИТЕ КОИ МУ ПОРАСНАЛЕ КАКО НОЖЕВИ ПА ТОА ГО ПРАВИ ПО ПЕДИКИР!!!

0
4193

Од јадење боранија на Јанко Бурек му пораснал тоа мевот како буре полно со расолница па сиротото режимско копиле од што неможе да си ги достигне ноктите се расфрла по педикири.

11 години крвопијци на народот со народни пари, буџетски средства, 11 години му ја цицаат крвта, го пустошат, го лажат и го омаловажуваат, па сега и раскошот не го кријаат! Гниди едни бедни, гомна едни скапани…

20375743_841881899309884_6775142082640681029_n