(ФОТО) ХА ХА ХААААА … КАПИТУЛАЦИЈА НА КУРТОНИТЕ : Сител, Канал 5 и Алфа останаа без паради и ѕвездички поради забраната за српска музика

0
1375

Провладините телевизии од петокот останаа без стандардната викенд програма исполнета со српски музички шоуа, поради забраната за емитување македонска и српска музика.

Еве како изгледаат програмите на Сител, Канал 5 и Алфа во моментов.  На Сител и Канал 5 има турски серии синхронизирани на македонски а на Алфа има постар српски филм.

895490549043-43

8548940943