(ФОТО) ХАХАХАААА…ДОДЕКА ГРУЕВЦИ ГЛЕДААТ ФУДБАЛ ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ ГИ ПРЕБРОЈУВА ДА НЕ ПОБЕГНАЛ НЕКОЈ СЛУЧАЈНО ПРЕКУ ГРАНИЦА!!!

0
2047

Screenshot_2