(ФОТО) ХАХАХААААА КАКВИ ЕПСКИ ТЕКТОНСКИ ПОМЕСТУВАЊА ВО ТАБОРОТ НА КУРТОНИТЕ : НА ЈАНКО БУРЕК КОНЕЧНО МУ ТЕКНА И ИМ ГО РОКНА НОЖОТ НА ГРУЈО, ЗИНГО И ЛАТАС – НЕМА НИКАКВА ПЛАТФОРМА НАРОДЕ, СЕ Е ДОБРО СМИСЛЕНО ЗА ДА СЕ СРУШАТ ВМРО-ДПМНЕ И ГРУЈО А СДСМ ЌЕ ВЛАДЕЕ ВЕЧНО!

0
7543

Пола година устата им е полна со пења за Тиранската платформа, цели емисии, шиканирања и сапуници по куртон телевизиите за конечно да се огласат куртоните по падот на режимот дека платформата од Тирана е всушност фарса и тешка манипулација од страна на ВМРО-ДПМНЕ?! Какви бедни курвичиња се само овие кој за пари ќе пушат сечиј кур…пички фашистички чкопени!

Screenshot_15