(Фото) Хакерите не мируваат, протекоа разголени фотографии од Џенифер Лопез

0
2677

gola

Хакерите не мируваат, на интернет протекоа разголени фотографии од популарната дива, Џенифер Лопез.

За овој чин и загрозување на приватноста обвинети се компаниите Apple dhe iCloud. Иако светските јавни личности се обидуваат да дојдат до решение на овој проблем, но некако не успеваат во тоа.