(ФОТО) Фотографија на НАЈГОЛЕМИОТ РЕЖИМСКИ КУРТОН Латас како учествува во КРВАВОТО ПРЕТЕПУВАЊЕ на Заев и останатите пратеници камуфлиран со капче!

0
5867

Додека на некои фотографии и видеа се гледа како Артан Груби се шета слободно како на пазар низ салата за прес конференции во собранието каде беа брутално претепани пратениците на опозицијата сега доаѓаат и нови моменти, се појави и фотографија од видеата во прес центарот каде се гледа Латас камуфлиран со капче како учествува во претепувањето на Заев.latas