(ФОТО) Фотографија на ХРАБРОСТ И ИСТРАЈНОСТ во АНТИ-ХИТЛЕР КАМПОТ на генерал Стојанче Ангелов , лидерот на Достоинство и лидерот на СДСМ Зоран Заев!

0
645

11281875_10205816346622033_84336958_n