(ФОТО) ФОТОГРАФИЈА КОЈА ЈА ОБЕДИНУВА ОПОЗИЦИЈАТА ПРОТИВ РЕЖИМОТ, ОД КОЈА МЕЧКАТА ОД ПЕШТЕРАТА СЕ КРИЕ ВО ПЕШТЕРАТА, ОД КОЈА ЛАТАС ДОБИВА НЕРВЕН СЛОМ А ГРУЈО НЕРВНИ НАПАДИ : ФОТОГРАФИЈА ЗА КРАЈ НА ЕРАТА ОД МАФИЈАТА НА ВМРО-ДПМНЕ!

0
2862

14469695_566539126869364_451454341046606611_n