(ФОТО) ФОТКА НА ДЕНОТ : ЉУБОВТА КОН ПУТИН Е НЕРАЗДЕЛНА ДО ГРОП, ПУТИН И АПАСИЕВ … ТО СУ СРЦА ДВА!

0
2082

Путин и Апасиев, руска љубовна прича на мазга…