(Фото) УШТЕ ЕДНА ПР МАЈМУНАРИЈА НА РЕЖИМОТ: Намерно ја оставија салата непотполнета до полн капацитет за да остават надвор луѓе за после да се фалат дека салата не можела да ги собере сите оние кои сами дошле на митингот?!?!

0
1243

boristrajkovskimiting1

За време на самиот митинг беше видиливо дека околу бината е оставен бришан простор од над десет метра во секој правец што е невообичаено за митинзите на ДПМНЕ, а и на самиот партер беа видливи слободните џепови кои не беа пополнети со народ. Ова е очигледно направено со цел надвор да останат доволно симпатизери за да се направат драматични фотки за да потоа изгледа како да дошло толку многу народ што салата не успеала да го собере?!?!