(ФОТО) УШТЕ ЕДЕН УСПЕШЕН ВОСТАНИЧКИ ДЕН ВО ВЕЛЕС!

0
529

Граѓаните на Велес излегоа во центарот на градот. Протестираат против одлуката на Иванов за сеопшта аболиција и за одложување на изборите.

1509972_10209481291491911_7449494244102077415_n-670x377 13076630_10209481291851920_5481975510286389954_n-670x377 13076527_10209481939308106_4312456904714355855_n-670x377