(Фото) УШТЕ еден ГАФ на Миленко, ДЕБЕЛОТО ВЛАКНЕСТО ГОВЕДО ќе бега од Македонија во Малта!

0
1353

Откако главната медиумска пицајзла на Грујо објави принтскрин од неговиот фејсбук профил и откако видовме кои режимски бомбардери се во неговата фејсбук чет листа, Миленко направи уште еден гаф, според отворените табови на неговиот компјутер дебелото влакнесто режимско копиле ја избрал Малта како погодна дестинација за неговото славно криминално досие : КЛИКНЕТЕ НА ФОТОГРАФИЈАТА ЗА ПОГОЛЕМА ВЕРЗИЈА

11057292_991993334168353_6175784989387989954_o