УТРЕ ВО 20 ЧАСОТ ВО ПРИЛЕП НА ГРАДСКИ ПЛОШТАД ЌЕ СЕ ОДРЖИ ГОЛЕМ ПРЕДИЗБОРЕН МИТИНГ НА СДСМ, НА 11-ТИ ОКТОМВРИ КАКО ВО 1941-ВА ГОДИНА ПОВТОРНО ЌЕ ПУКНИ АНТИ ФАШИСТИЧКАТА ПУШКА НА СЛОБОДАТА

0
989