(ФОТО) Трајко дојде на отворањето на новата индијанска телевизија! Што бараше Хорхе, нели него ингеренциите му се само војска и надворешна политика?!

0
1100

132813207

Трајко спикерот на собранието отишол на отворањето на новата индијанска телевизија, ТВ 21. Инаку чудно е што бара таму Хорхе, тој цело време се вади дека му се мали ингеренциите и затоа не коментирал медиуми и демократија, негов ресор била војската, дипломатијата и дворот на вилата во Водно каде се брка со тоа шарпланинецот и каде прави и џез концерти. Шупак еден ретардиран!

132813202