(ФОТО) Трајко Велјановски и Димитар Стевананџија ГРУПНО на пливање во базен, само не се знае дали е ХАЛКИДИКИ ИЛИ БАНСКО БУГАРИЈА!!!

0
2364

На фотографијата се наоѓаат спикерот на собранието Трајко Велјановски (со бело капче и црна цвикера)  веднаш до него со брадата е пратеникот од Прилеп, Димитар Стевананџија, оној кој ја изгласа амнестијата за хашките случаи по договор на Груевски и Ахмети во мајскиот договор 2013-та и спроти нив е синот наркоман на Трајко Велјановски кој е фатен со дрога на грчкиот граничен премин Евзони. Само не се знае дали оваа фотка е во Банско во Бугарија или пред ГРУПНА турнеја во Халкидики.

12170330_10206848624028323_1280179637_n