(ФОТО) ТРАОРНА АТМОСФЕРА ВО ДОМ НА ДПМНЕ ВО ШТИП, ТАМУ ВЕЌЕ ГО ПРЕЖАЛИЈА И ГО ПОГРЕБАА ГРУЈО КАКО ПОЛИТИЧКИ МРТОВЕЦ

0
6542

Атмосферата во Штип не е поразлична во ниедна општина по ограноците на ВМРО-ДПМНЕ откако Грујо се помири со фактот дека конечно по 11 години диктатура во Македонија преоѓаат во опозиција. Не е лесно да се губат бенефиции, привилегии, пари, имот, курви, швалерки, бесни коли, судски процеси и слични благодети на власта од ДПМНЕ. Јебига, сликата што ја објавуваме е траорна и се повеќе личи на погреб, каде очигледно овие тука го погребале Грујо како политички мртовец.

18423825_1396094323790878_9218149879921576085_n