(ФОТО) ТОТАЛНО ФИЈАСКО ЗА ПРИЛЕПСКИТЕ БУЏЕТАРИ НА ГРУЈО ДОВЛЕЧКАНИ КАКО ЦРЕВА ВО ПОЛУ ПРАЗНИ АВТОБУСИ

0
2588

Според изворот и информациите од терен владејачката ВМРО-ДПМНЕ полека но сигурно го губи бастионот во Прилеп. Ваква е сликата во скоро сите автобуси кои денес тргнаа за Скопје да го слушаат вождот во спортската сала ..Борис Трајковски”.14699777_10155106022467565_39046228_n

Нашиот извор укажува на тоа дека е очигледен бојкотот од страна на старото вмровско членство, кое ни за жива глава не сакало да оди за Скопје и да ги слушаат лагите на Грујо и тајфата криминална!

Еден автобус преполн, другите крш а останатите пола празни, велат прилепчани за ,,Народен Глас”.