(ФОТО) ТОООО БЕ СТАРО, ТАКА СЕ КОЛИ СВИЊА ВО ТУРСКО СЕЛО!!! Чичко Тасе од ,,Бушава азбука” со порака до вождот со коцкеста глава од Леринско

0
2785

БРЕЕЕЕЈ ОВА СТАРОВО ОПАСНО…БРАВО БЕ СТАРО!!!
15027807_10209252454043036_299320827163894762_n