ФОТО: Токмаците на Грујо го искасапија Паркот на новинарите

0
1117

dr 1

Повторно се сечеа дрвја и во Паркот на новинарите спроти зградата на некогашен НИП Нова Македонија, јави А1.

Не станува збор за стари или болни дрвја, туку за здрави.

dr 2

Во паркот до пред извесно време кампуваа средношколците кои го користеа како привремен дом за да го искажат својот протест кон Министерството за образование и наука.