(ФОТО) Тодор Петров ги малтретира припадниците на МВР на минусни температури студ : Пред Собрание нема ЖИВ ПЕС од најавените протести за МаЌедоња!!!

0
1468

Тодор Петров ги малтретира припадниците на МВР на минусни температури студ : Пред Собрание нема ЖИВ ПЕС од најавените протести за МаЌедоња.