(ФОТО) ТОДОРОВ ЦЕЛ ЖИВОТ СО ДВОПЕК И ВАРЕНИ ЈАЈЦА ДА СЕ ХРАНИШ : Двопек и варен компир како појадок за 10-месечно бебе во болница

0
1509

Tвитер корисникот „TipOdKarpos“ објави фотографија на која се гледа појадок за 10 месечно бебе составен од двопек и варен компир. Како што пишува, фотографијата е направена на Клиниката за инфективни болести.

dvopek-i-kompiri