(ФОТО) ТОА Е ТОА НАРОДЕ, КУРТОНЧИЊАТА ОД СИТЕЛ КОНЕЧНО ГО ДОСТИГНАА ВРВОТ НА ИСТРАЖУВАЧКОТО НОВИНАРСТВО

0
1029

Конечно Сител го достигна врвот на истражувачкото новинарство во Македонија, тешко е да се претпостави кој може да смисли вакви будалаштини, Сарма , Мечката од пештерата, Латас или Љупче Златев.

16143186_428535757478202_8055657580651455777_n