(ФОТО) Тоа е тоа луѓе, еве го “МАЖОТ” кој силувал 11 годишно девојче по униформа ко шо го личи

0
12685

Тоа е тоа дечки, еве го “МАЖОТ” по демохристијанската униформа кој пред извесно време ја нападнал и силувал 11 годишната ќерка на Весна Петрушевска – Бејби.