(ФОТО) ТЕШКО НА ДЕЦАТА СО ВАКВИ МОРОНИ И ПУШИНЕЛИ: ДИРЕКТОРКАТА НА ОУ”КОЧО РАЦИН” НА ПРОТЕСТ ПРЕД ДИК

0
1468

Директорката на Основното училиште „Кочо Рацин“ во Центар, учествуваше во партискиот протест на ВМРО-ДПМНЕ пред зградата на ДИК, објави Центарњус.

На средбата со градоначалникот Андреј Жерновски, таа секогаш негира дека присуствува на партиски настани. Истата оваа директорка беше сликана и на партиски собир на ВМРО-ДПМНЕ во Виница.