(ФОТО) Тетовчани ги преплавија улиците

0
420

Стотици тетовци вечерва низ центарот на градот го „разлеаа“ својот револт од одлуката за аболиција, бараат оставка од Ѓорге Иванов, повлекување на аболицијата и одложување на изборите.