(Фото) Терористите за кои зборува МВР се во тренерки и патики – Како да се спремале за џогинг!

0
1247

ter 3

Телма објави неколку фотографии на припадници на вооружената група на кои се гледа како тие носат тренери и патики. Таквиот изглед сепак не е својствен за терористичка група, особено не за таква за каква МВР тврди дека е способна, организирана и обучена. Некои од нив се приведени вечерва.

Изгледот на терористите е повеќе, како што зборуваа жителите на Куманово на некои медиуми, на сточари, земјоделци и сиромашни граѓани и дека тие се цел на полицијата.

Повеќе фотографии може да погледнете ОВДЕ