(ФОТО) ТВРДОКОРНИ НА КВАДРАТ – По 11 години власт конечно да ги видиме ВМРО-ДПМНЕ на улица, како што ги личи, ОД КАДЕ ШТО ДОЈДОА ТАМУ И ЗАВРШИЈА ОД МАРГИНИТЕ НА ОПШТЕСТВОТО, надвор од ВЛАДА!!!

0
932

galerija-4 predVlada