(ФОТО) Странски служби со поддршка на маршот на ДУИ -„Љубов си е љубов“ (“Dashuria eshte Dashuri”)

0
738

Странски служби го поддржуваат мировниот марш на ДУИ за сексуална еднаквост под мотото „Љубов си е љубов“ (“Dashuria eshte Dashuri”).