(Фото): Стајлингот на Грујо повторно во фокусот на јавноста – Новата маица на Груевски со парцели – хит на интернет

0
1001

grujo parceli i (1)

Премиерот Никола Груевски секогаш изненадува со својот стајлинг, посебно на различните настани како сечење ленти, отворања и фрлање лопати.

Тој денеска се појави во интересна комбинација во Аеродром на отворањето на новиот парк а посебно внимание привлече неговата нова маица, која стана хит на социјалните мрежи. Еден твитерџија пишува дека маицата е со парцели, алудирајќи на снимките од опозициските бомби за парцелите на Водно.

parceli 22