(ФОТО) Собраниска кокошка од ВМРО-ДМНЕ во училиште закажува партиски активности

0
517

Светлана Јакимовска, пратеничка од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и потпретседателка на Собранието, за утре закажала средба со жители од Кисела Вода во просториите на ОУ „Круме Кепески“, пишува А1он.

Во простории каде се образуваат децата, не смеат да се употребуваат за партиски активности или за средби на пратеници.

Токму злоупотребата на државните институции за партиски потреби е една од причините зошто не се исполнети условите за фер избори.

Повеќе ОВДЕ